Yölanit Pelitilassa 4.-6.9.2018

Pelitila tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla lanittamaan yöksi kauppakeskukseen 4.-6.9.2018.
Meiltä löytyy paikalta valmiina koneet tällaisilla spekseillä, näppäimistöt, hiiret, kuulokkeet ym. Omia pelitarvikkeita vois myös tuoda mukana. Koneiden lisäksi lanittajien käytössä on 3kpl ps4 -konsoleita (pelivalikoimaja Kisakatsomo, johon tykitämme kävijöiden toiveiden mukaan streameja ym. katseltavaa.

Yölanipaikan hinta on 20€/yö ja lanipaikan voi varata joko molemmiksi öiksi tai vain yhdeksi yöksi. Paikkoja on tarjolla 15kpl ja paikan voi varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen skanssi@pelitila.fi Yölanit alkavat molempina iltoina klo 20 ja päättyvät aamulla noin klo 8.00 kun kauppakeskus avaa ovensa.

Yölanien aikana muu kauppakeskus noudattaa normaaleja aukioloaikoja, joten kauppakeskuksen puolelle ovi sulkeutuu klo 21 molempina öinä. Yön aikana Pelitilasta ei pääse ravaamaan sisään ja ulos. Laneilta voi toki poistua ennen aamu kahdeksaa, mutta valitettavasti käytännön järjestelyistä johtuen laneille ei pääse enää takaisin poistumisen jälkeen.
Pelitilasta löytyy lanittajien käyttöön mikro, jääkaappi ja vessa. Pelitilan kahviosta voi myös ostaa naposteltavaa, limppareita, EDiä (myynnissä myös uusi ED Gamer Light!) sekä kahvia.

Lanipaikkojen varaukset ja muut tiedustelut osoitteeseen skanssi@pelitila.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *