YÖ-LANit Skanssin Pelitilassa 30.-31.3

Tervetuloa Pelitilan Yö-LANeille

Kauppakeskus Skanssin Pelitilassa järjestetään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä yön yli kestävä pelitapahtuma 30.-31.3, alkaen lauantailtana kello 18 ja päättyen sunnuntaina kello 18.

Tapahtumaan voi ottaa osaa 12 vuotta täyttäneet ja tästä vanhemmat. Alle 18-vuotiailta vaaditaan vanhemman allekirjoittama lupalappu. Lupalappuja saa Pelitilasta tai vanhempi voi kirjoittaa lapun vapaamuotoisesti lapseni xx saa osallistua tapahtumaan. Lisäksi lappuun tarvitaan vanhemman nimi sekä puhelinnumero.

  • Tapahtuman aikana kukin asiakas saa käyttöönsä PC-koneen tai PS4-konsolin, jolla voi pelailla omaan tahtiin koko tapahtuman ajan. Tapahtumassa järjestetään turnauksia eri peleistä riippuen miten mikäkin turnaus tai peli saa suosiota.
  • Asiakkaiden käytössä on Pelitilan WC, keittiö, jossa on mikro, sekä jääkaappi, mutta toivomme asiakkaiden varaavan itselleen sellaisia eväitä, jotka säilyvät huoneenlämmössä.
  • Tilassa on mahdollista nukkua lattiamajoituksessa siihen varatulla alueella. Omat nukkumisvarusteet sekä korvatulpat ovat hyvä olla mukana.
  • Tilasta voi poistua kauppakeskuksen ollessa vielä auki, mutta kello 21-7.30 ovet suljetaan kauppakeskukseen ja tilasta ei voi poistua. Mikäli tulee pakottavaa tarvetta poistua tilasta, alaikäiset voivat poistua vain huoltajan mukana. Aamulla kello 7.30 jälkeen Pelitilasta voi poistua halutessaan.
  • Koko tapahtuman ajan Pelitilassa on kaksi aikuista Pelitilan työntekijää huolehtimassa viihtymisestä sekä turvallisuudesta. Tämän lisäksi Skanssin oma turvamies on läsnä. Tapahtuma on päihteetön
  • Pääsymaksu tapahtumaan on 35€, joka maksetaan Pelitilan kassalle ennakkovarauksen yhteydessä tai  Pelitilan tilille FI3913513000134962, viestikenttään nimi/yölanit. Muistakaa lupalappu alle 18 vuotiailta!
    Pelipaikkoja on rajallinen määrä (26) ja ainoastaan varausmaksun maksaneet huomioidaan. Pelitila tarjoaa tapahtumaan osallistuville 2 kpl virvoitusjuomia.

Tiedustelut osoitteeseen kalle[at]grail.gg

Yksi vastaus artikkeliin “YÖ-LANit Skanssin Pelitilassa 30.-31.3”

  1. Mistä varataan? Jos varaa niin maksetaanko paikan kassalle. Ja jos ei ehdi ihan 18:30:neksi niin haittaako jos tulee 30 min myöhemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *