Tavern Hero Qualifier Pelitilassa 13.10.2018!

Tavern Hero Qualifier Pelitilassa 13.10.2018!

Tavern Hero Qualifier tarjoaa pelaajille mahdollisuuden kisata paikasta alueellisissa Seasonal Challenger finaaleissa (Region’s Seasonal Challenger Final). Kärkisijoille on luvassa yllätyspalkintoja!

Turnauksen formaatti:
Conquest
Best-of-3
Single ban
Double elimination
Venue fee 5€

Turnauspelit alkavat lauantaina 13.10. Klo 12.00. Turnauksen Check In aukeaa Pelitilassa klo 11.00. Tapahtumapaikalta löytyy pelaajien käyttöön valmiit tietokoneet ja pelitarvikkeet (näppäimistö, hiiri, headset). Paikalta löytyy wifi ja muutamia virtapistokkeita, joten oman pelilaitteen voi tuoda myös mukana. Myös omia pelitarvikkeita kuten hiiren, headsetin ym. voi tuoda mukana.

Turnauksen bracket löytyy battlefysta (https://battlefy.com/grail-group/pelitila-tavern-hero-qualifier-offlien-tournament/5bb771827bcaf803ce0c340c/info?infoTab=details). Luo itsellesi sivustolle käyttäjä ja ilmoittaudu mukaan turnaukseen. Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä lauantaina 13.10. Klo 12.00 mennessä tai muuten pelaaja ei pääse mukaan turnaukseen. Ilmoittautumista ei voi tehdä jälkikäteen.

Turnauksen tapahtumapaikka Pelitila, on Suomen ensimmäinen kauppakeskuksessa toimiva, kaikille avoin ja maksuton tila pelaamiseen. Tarjoamme Skanssin asiakkaiden käyttöön tehokkaat pelikoneet ja konsolit tekemään ostosreissusta entistäkin mieluisampi kokemus. Pelaamaan voi tulla yksin, kaverin tai koko perheen voimin. Pelitila sijaitsee Skanssin kauppakeskuksen 2. Kerroksessa, Intersportin käytävän päädyssä.

Tapahtuman ajan Pelitilassa on käynnissä myös Fireside Gathering, josta voit hankkia itsellesi Nemzy Necrofizzle skinin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *