Pelitila on mukana Skanssiais -hulinassa Fortnite Challengejen merkeissä!

Perjantaina 28.9. kisataan Solo Challengeissa ja lauantaina 29.9. kisataan niin Solo kuin Duo Challengeissa. Fortnite Challengejen osallistumismaksu on 3€/kisa ja jokainen osallistuja saa itselleen tunnin ilmaislipun Pelitilan Turnausalueelle. Lisäksi Challengeissa on jaossa yllätyspalkintoja voittajille.
Challengejen tarkemmat tiedot:

Pääsymaksu 3€ / Challenge
– Jokaiselle osallistujalle 1h ilmaislippu Turnausalueelle (voimassa syys-lokakuun)
– Voittajille tuotepalkintoja
– Ilmoittautuminen Pelitilan kassalla turnauspäivänä. Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Turnauksen minimi osallistujamäärä on neljä(4) pelaajaa.

Perjantai 28.9.
Fortnite Solo Challenge #1 klo 17.00
Fortnite Solo Challenge #2 klo 18.00

Lauantai 29.9.
Fortnite Solo Challenge #3 klo 13.00
Fortnite Duo Challenge #1 klo 15.00
Fortnite Duo Challenge #2 klo 16.30

Fortnite Challenget

Pelitilan Fortnite Challenget ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Fortnite Challengeissa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti Fortnite Battle Royalen Solo, Duo tai Squad -pelimuodossa ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella.

Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos sijoituksesi on 41. (100p-41 = 59 pistettä). 1. Sija on 100 pisteen arvoinen. Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.

Pelikierros (Round) sisältää kaksi(2) peliä. Pelikierroksen lopullinen pisteytys tapahtuu laskemalla yhteen molempien pelien aikana kerätyt pisteet.

 

Fortnite Solo Challenge

Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kisasta.
Kun pelaaja tai koko joukkue putoaa pelistä tai voittaa pelin, nosta kätesi merkiksi adminille. Admin merkitsee ylös pisteet kyseisestä ottelusta. Odota adminin lupaa ennen seuraavan ottelun aloittamista.

 

Fortnite Duo Challenge

Duo Challengeen ilmoittaudutaan kahden hengen ryhmissä. Pelit pelataan Fortniten Duo -pelimuodossa ja kaikki pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti.
Kun pelaaja tai koko joukkue putoaa pelistä tai voittaa pelin, nosta kätesi merkiksi adminille. Admin merkitsee ylös pisteet kyseisestä ottelusta. Odota adminin lupaa ennen seuraavan ottelun aloittamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *