Overwatch free weekend & FFA 24.11.2018

Overwatchissa vietetään hieman pidempää ilmaista viikonloppua, sillä peli on free to play 20.-26.11.2018. Tavallista pidempään kestävä ilmaisjakso tarjoaakin loistavan paikan treenata alkuviikon ajan pelitaitoja ja tulla testaamaan harjoittelun tuloksia Pelitilan Overwatch Free For All -kisaan lauantaina 24.11.

Pelitilassa järjestetään Overwatch Free For All -kisat lauantaina 24.11.
FFA -kisapäivänä pelikierroksia järjestetään kolme kappaletta. Jokaisen kierroksen voittajalle on tarjolla pieniä peli aiheisia palkintoja. Lisäksi jokaisen kierroksen kaksi parasta pelaaja saa kutsun finaalikierrokselle (kierros järjestetään päivän lopussa). Finaalikierroksen voittaja nappaa itselleen paketin gamer swagia, joka sisältää mm. Overwatch Funko pop figuurin.

Yhteen pelikierrokseen mahtuu mukaan enintään kahdeksan(8) pelaajaa ja minimissään neljä(4) pelaajaa. Pelikierroksiin voi ilmoittautua yhdelle kierrokselle kerrallaan. Kun edellinen kierros saadaan päätökseen, osallistuneet pelaajat voivat ilmoittautua seuraavalle kierrokselle. Overwatch FFA -kisaan voi ilmoittautua Pelitilassa koko seuraavan viikon ajan tai sähköpostitse osoitteeseen skanssi(a)pelitila.fi
Pelaamiseen käytetään omia pelitunnuksia (Overwatch -pelitunnuksen tekeminen ja pelin pelaaminen on ilmaista 20.-26.11.).

Overwatch FFA -kisaan osallistuminen edellyttää Pelipassin ostoa, mutta kisassa ei ole erillistä pääsymaksua. 

FFA -kisojen aikataulut

Round #1 klo 13.00
Round #2 klo 14.00
Round #3 klo 15.00
Finaalikierros klo 16.00

FFA -kisan säännöt:

Pelikierroksen voittaa nopeimmin 50 tappoa kerännyt pelaaja tai 15 minuutin aikana eniten tappoja kerännyt pelaaja. Pelit pelataan Deathmatch -pelimuodossa ja pelaajien käytössä on seuraavat hahmot: Hanzo, McCree tai Pharah. Pelaajat liittyvät peliin satunnaisena hahmona ja hahmo arvotaan uudestaan pelaajan kuollessa. Pelikierrosten kartoiksi valitaan satunnaisesti joku seuraavista kartoista: Château Guillard, Eichenwalde tai Hollywood

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *