MAANANTAIN AVOIN HEARTHSTONE TURNAUS

Maanantain Hearthstone turnaus on Skanssin Pelitilasta toteutettu kaikille avoin online HS-turnaus. Otetaan tästä joka maanantain mittelö rennoin rantein.

Turnaukseen voi ottaa osaa kotisohvalta tai tulla Skanssin kauppakeskuksen Pelitilaan fiilistelemään livenä muiden kisaajien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Grail Quest turnausalustalla osoitteessa:

https://www.grail.gg/tournament/398/info

PRIZE POOL

  1. sijalla palkintona 20€ Battle.net Gift Card!

AIKATAULU

Turnaus pelataan yksipäiväisenä.

Turnauspäivä:  nyt Maanantaina 7.1.2019 sekä jatkossa joka maanantai

Aloitusaika: ehdoton 17:00 check in alk. kello 16

Lopetusaika: ~ 20 (arvio, varautukaa siihen, että voi kestää kauemminkin)

SÄÄNNÖT/FORMAATTI/LHS

Pelimuoto: Standard

Single Elimination Last Hero Standing, eli jos häviät kerran, tiput koko turnauksesta.

Kaikki kierrokset finaali mukaan lukien ovat Best of 5, 1 ban.

Best of 5, eli tarvitset kolme voittoa päästäksesi jatkoon. Yhteensä tarvitset neljä pakkaa turnaukseen, kaikkien täytyy olla eri heroilla.

  1. Valitse neljä pakkaa, eri heroilta. Eli EI saa olla esim. Zoo Warlockia ja Even Warlockia. Challenge screenissä ei saa olla valmiina montaa pakkaa samalta classilta. Muita rajoituksia ei anneta.
  2. Vaihtakaa vastustajan kanssa screenshotit challenge screenistä, tarkistakaa ettei vastustajalla ole samalta classilta useampaa deckiä valmiina. Sen jälkeen pickit ja bannit hoidetaan ulkoisella sivustolla: http://deckselect.eu/
  3. Voittajan pitää jatkaa samalla pakalla ja häviäjä ei saa pelata enää samalla pakalla.
  4. Decklistejä/ lineuppeja saa vaihtaa turnauksen aikana vapaasti sarjojen välissä, eikä niitä tarvitse lähettää turnauksen admineille.
  5. ÄLKÄÄ MERKATKO TULOKSIA, ENNEN KUIN OLETTE PELANNEET KOKO SARJAN. VAIN SARJAN VOITTO MERKITÄÄN (voitin/hävisin). Jos merkkaatte väärin, älkää confirmatko väärää tulosta vaan painakaa ”dispute” nappia.

Liittykää Grail Quest Discord kanavalle, sieltä löytyy ennen turnauksen alkua #hearthstone tekstikanava, jossa voi kysellä turnaukseen liittyviä kysymyksiä: https://discord.gg/wpVQQD6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *