Fortnite solo ja duo challenget 16.-17.11.

Pelitila järjestää perjantaina 16. ja lauantaina 17.11. Fortnite Challengeja Pelitilassa. Challengeihin pääsee osallistumaan pelipassin hinnalla ja palkintoina on jaossa pieniä tuotepalkintoja. Kisojen säännöt löydät tämän postauksen lopusta.
Lisää Fortnite -ohjelmaa on luvassa heti joulukuun alussa, kun Pelitilassa järjestetään Fortnite -valmennus 1.12. Valmennus soveltuu erityisesti nuorille pelaajille ja tavoitteellisesti harjoittelusta kiinnostuneille. Lisätietoa valmennuksesta löydät täältä.

Aikataulu

Pe 16.11. solo challenge
Round 1 klo 16
Round 2 klo 18

La 17.11. duo challenge
Round 1 klo 12
Round 2 klo 14
Round 3 klo 16

Pelitilan Fortnite Challenget ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Fortnite Solo Challengessa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella.

Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kisasta.
Duo Challengeen ilmoittaudutaan kahden hengen ryhmissä. Pelit pelataan Fortniten Duo -pelimuodossa ja kaikki pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti.
Kun pelaaja tai koko joukkue putoaa pelistä tai voittaa pelin, nosta kätesi merkiksi adminille. Admin merkitsee ylös pisteet kyseisestä ottelusta. Odota adminin lupaa ennen seuraavan ottelun aloittamista.

Pisteytys:
Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos sijoituksesi on 41. (100p-41 = 59 pistettä). 1. Sija on 100 pisteen arvoinen.

Pelikierros (Round) sisältää kaksi(2) peliä. Pelikierroksen lopullinen pisteytys tapahtuu laskemalla yhteen molempien pelien aikana kerätyt pisteet. Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä. Jos tilanne jatkuu tasapelinä, viimeisen pelin sijoitus ratkaisee voittajan. Jos voittaja ei vieläkään ratkea, tasatilanteessa olevat pelaajat aloittavat kolmannen pelin ryhmänä Duo-pelimuodossa. Kolmannessa pelissä ensimmäisen tapon saanut pelaaja voittaa Challengen.

Solo challengeen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa ja duo challengeen 6 joukkuetta (minimi osallistujamäärä solo challengessa neljä pelaajaa ja Duo challengessa neljä joukkuetta). Ilmoittautuminen tapahtuu Pelitilan infotiskillä kisapäivänä. Pelaajien tulee olla paikalla Pelitilassa 15min ennen kisan alkamista. Myöhästyjien paikat luovutetaan jonosta seuraaville pelaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *