Vuokraa koko Pelitila

Pelitilan vuokraaminen

Oletko haaveillut omista minilaneista? Haluatko tarjota firmallesi, osastollesi tai vaikka kavereillesi mieleenpainuvan tiimipäivän? Voit vuokrata Pelitilan käyttöösi pelkästään omalle porukallesi. Yhteensä 34 tietokonetta ja kolme Playstation 4 -konsolia tekevät mistä tahansa porukan yhteisestä hetkestä ikimuistoisen.

Voitte esimerkiksi pitää ensin kokouksen tai koulutuksen, jonka jälkeen pääsette rentoutumaan pelaamalla. Meiltä löytyy videotykki esitysten tai presentaation esittämiseen ja voimme huolehtia myös tarjoiluista, aina pienistä voileivistä ja kahvista, täyteen lounaaseen.

Pelitila jakaantuu kolmeen erilliseen alueeseen: Pelisaliin, Turnausalueeseen ja Tiimihuoneeseen. Pelisali on 15 konepaikalla varustettu Pelitilan julkinen puoli, josta kävijät voivat varata itselleen tunnin peliaikoja, ostamalla itselleen 3€ maksavan pelipassin. Turnausalue sisältää 12 konepaikkaa ja sen tavoitteena on nimensä mukaisesti edistää Pelitilan turnaustoimintaa. Alueelta voi kuitenkin vuokrata yksittäisiä pelipaikkoja turnausten ulkopuolelta. Tiimihuone on puolestaan 7 konepaikalla varustettu erillinen tila, joka tarjoaa erinomaisen puitteet esimerkiksi lanittamiseen, esports -joukkueen harjoitteluun, synttäreihin tai muuhun virkistystoimintaan.

Pelisali
3€ / pelipassi
Pelipassi oikeuttaa päivän aikana rajattomaan määrään tunnin pelivuoroja pelisalin koneilla tai PS4 -konsoleilla.

Turnausalue hinnasto

Premium passi #1
5€ / 3h

Premium passi #2
10€ / koko päivä (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)

Koko Turnausalue

Sisältää 12 tietokonetta
120€ / Koko päivä (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)

Tiimihuone hinnasto

sisältää seitsemän tietokonetta
75€ / Koko päivä (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)
200€ / Bootcamp pe-su (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)

kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Ota  yhteyttä sähköpostilla skanssi(a)pelitila.fi tai tule juttelemaan paikan päälle niin luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.