Koneet ja laitteet

Koneet pelisalissa

Tietokoneet ovat huippuluokkaa ja tulevat suoraan Jimmsin osaavista käsistä, seuraavilla spekseillä:

Prosessori: Intel Core i3-8350K, 4GHz
Emolevy: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING
Näytönohjain: KFA2 NVIDIA GeForce GTX 1060, 6GB GDDR5

Näyttöinä meillä on Samsungin 144Hz, 1ms vasteajalla varustettu 27″ QLED Gaming Monitor. Tätä huippunäyttöä pääset katsomaan Samsungin sivuilla tästä.

Voit tulla pelaamaan koneille käyttäen omia Steam- tai Blizzard-tunnuksiasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia, autamme luomaan sellaiset.

Kaikki koneet on varustettu Trust Gamingin hiirillä, näppäimistöillä sekä kuulokkeilla. Voit myös halutessasi tuoda omat tarvikkeesi.

Tiimihuone

Tiimihuoneessa on seitsemän konetta jotka voit varata käyttöösi oman tiimin harjoittelua varten. Lue lisää tiimihuoneesta täältä.

Konsolinurkka

Konsolinurkasta löytyy kolme Playstation 4 -konsolia, johon voit tulla vaikka haastamaan parhaan kaverisi uusimmassa FIFA tai NHL -pelissä. Konsolit on yhdistetty 65″ tv-näyttöihin, jotta varmasti näet pelata. Uutuutena meillä on käytössä PS4 ralliratti ja polkimet yhdistettynä Samsungin hulppeaan 49″ curwed wide screen näyttöön. Ajopeleinä valittavissa mm. Dirt4, F1, Project cars 2, Need for Speed yms.  Myös konsolit ovat vapaasti käytettävissä*, eikä niihin oteta varauksia etukäteen.

*Ruuhka-aikoina koneiden ja konsoleiden peliaikaa saatetaan rajoittaa.