Pelitilan Solo, Duo & Squad Challenget 27.-29.4.

Pelitilan Fortnite Challenget ovat täällä taas! Tällä kertaa Challengeja jatketaan koko viikonlopun ajan. Uutena kisailumuotona Duo Challenge. Tuttuun tapaan keskitytään kevyeeseen kisailuun kasuaalissa asetelmassa, jätetään siis hampaat irvessä vääntäminen ja keskitytään nauttimaan pelistä!

Fortnite Challenget pelataan Pelitilan tietokoneilla. Pelaajat voivat tuoda mukanaan omia pelitarvikkeita. Jos käytät esimerkiksi Playstation -ohjainta, muistathan tuoda mukanasi myös johdon ohjaimelle. Pelitila ei lainaa omia Playstation -ohjaimiaan Fortnite Challengeen, sillä ohjaimia ei riitä kaikille osallistujille.

Pelitilan Fortnite Challenget ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Fortnite Challengeissa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti Fortnite Battle Royalen Solo, Duo tai Squad -pelimuodossa ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella:

Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos sijoituksesi on 41. (100p-41 = 59 pistettä) Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.

Pelikierros (Round) sisältää kaksi(2) peliä. Pelikierroksen lopullinen pisteytys tapahtuu laskemalla yhteen molempien pelien aikana kerätyt pisteet.
Pelikierroksen voittajalle Pelitila tarjoaa pienen yllätyspalkinnon.

Lue tarkemmat ohjeet kunkin Challenge -infon alta!

Pelitilan Fortnite Solo Challenge 27.4.

Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta.

Solo Challengen pelikierrokset järjestetään seuraavalla aikataululla:
Round 1 klo 16.00
Round 2 klo 17.00
Round 3 jlo 18.00
Pelikierrokselle mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu Pelitilan tiskillä. Ilmoittautuminen on auki aina pelikierroksen alkamiseen asti. Pelaajat voivat ilmoittautua yhdelle pelikierrokselle kerrallaan (seuraavalla kierrokselle voi ilmoittautua kun edellinen pelikierros saadaan päätökseen).

Pelitilan Fortnite Duo Challenge 28.4.

Duo Challengeen ilmoittaudutaan kahden hengen ryhmissä. Pelit pelataan Fortniten Duo -pelimuodossa ja kaikki pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti.

Duo Challengen pelikierrokset järjestetään seuraavalla aikataululla:
Round 1 klo 14
Round 2 klo 15
Round 3 klo 16
Round 4 klo 17
Pelikierrokselle mahtuu mukaan kuusi(6) ensimmäistä duoa (eli yhteensä 12 pelaajaa). Ilmoittautuminen tapahtuu Pelitilan tiskillä. Ilmoittautuminen on auki aina pelikierroksen alkamiseen asti. Pelaajat voivat ilmoittautua yhdelle pelikierrokselle kerrallaan (seuraavalla kierrokselle voi ilmoittautua kun edellinen pelikierros saadaan päätökseen).

Pelitilan Fortnite Squad Challenge 29.4.

Squad Challengeen ilmoittaudutaan kolmen(3) hengen ryhmissä. Pelit pelataan Fortniten Squad -pelimuodossa (no autofill) ja kaikki pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti.

Squad Challengen pelikierrokset järjestetään seuraavalla aikataululla:
Round 1 klo 14
Round 2 klo 15
Round 3 klo 16
Pelikierrokselle mahtuu mukaan neljä(4) ensimmäistä ryhmää (eli yhteensä 12 pelaajaa). Ilmoittautuminen tapahtuu Pelitilan tiskillä. Ilmoittautuminen on auki aina pelikierroksen alkamiseen asti. Pelaajat voivat ilmoittautua yhdelle pelikierrokselle kerrallaan (seuraavalla kierrokselle voi ilmoittautua kun edellinen pelikierros saadaan päätökseen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *