Pelitilan Fortnite Solo & Squad Challenge 6.-7.4.2018

Viikonloppu käynnistetään Pelitilassa Fortnite -kisailun parissa!
Perjantaina Pelitilassa pyörii Fortnite Solo Challenge ja lauantaina Squad -pelejä. Tarkemmat tiedot Solo ja Squad Challengeista löydät tämän päivityksen lopusta.

Pelitilan Fortnite Solo Challenge 6.4.2018!
Tervetuloa Pelitilan Fortnite Solo Challengeen! Solo Challengen tarkoituksena on tarjota osallistujille kasuaali Fortnite -tapahtuma pienellä kisailuhengellä. Jätetään tällä kertaa siis hampaat irvessä vääntäminen ja nautitaan kokemuksesta!

Pelitilan Fortnite Solo Challenge ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Solo Challengessa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti Fortnite Battle Royalen Solo -pelimuodossa ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella.
Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos pelaajan kuollessa elossa on 40 pelaajaa, pelaajan sijoitus on 41. (100p-41 = 59 pistettä) Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.
Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta.
Fortnite Challenget pelataan Pelitilan tietokoneilla. Pelaajat voivat tuoda mukanaan omia pelitarvikkeita. Jos käytät esimerkiksi Playstation -ohjainta, muistathan tuoda mukanasi myös johdon ohjaimelle. Pelitila ei lainaa omia Playstation -ohjaimiaan Fortnite Challengeen, sillä ohjaimia ei riitä kaikille osallistujille.

Solo Challengen pelikierroksen voittajalle Pelitila tarjoaa Trust Gamingin aurinkolasit, avainnauhan, sekä ED -energiajuoman!

Solo Challenge pelikierroksia käynnistetään seuraavasti:
Round 1 klo 15.00
Round 2 klo 16.00
Round 3 klo 17.00
Round 4 klo 18.00
Pelikierroksille voi ilmoittautua Pelitilassa 6.4. klo 14 eteenpäin. Yhdelle kierrokselle mahtuu mukaan 12 pelaajaa. Kierroksen pelaajamäärän täyttyessä seuraavia ilmoittautuneita lisätään mukaan seuraavalle kierrokselle.

 

Pelitilan Fortnite Squad Challenge 7.4.2018!
Tervetuloa Fortnite Squad Challengeen! Squad Challengen tarkoituksena on tarjota osallistujille kasuaali Fortnite tapahtuma pienellä kisailuhengellä. Jätetään tällä kertaa siis hampaat irvessä vääntäminen ja nautitaan kokemuksesta!

Squad Challengessa pelaajat muodostavat 3 hengen ryhmät ja kaikki kierroksen pelaajat aloittavat pelin Squad -pelimuodossa samanaikaisesti.
Squad Challengen pisteet määräytyvät seuraavasti:
Joukkueen viimeisenä pudonneen pelaajan sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos pelaajan kuollessa elossa on 40 pelaajaa, pelaajan sijoitus on 41. (100p-41 = 59 pistettä)
Tappo = 10p. Jokainen joukkueen tekemä tappo on 10 pisteen arvoinen.
Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.

Fortnite Challenget pelataan Pelitilan tietokoneilla. Pelaajat voivat tuoda mukanaan omia pelitarvikkeita. Jos käytät esimerkiksi Playstation -ohjainta, muistathan tuoda mukanasi myös johdon ohjaimelle. Pelitila ei lainaa omia Playstation -ohjaimiaan Fortnite Challengeen, sillä ohjaimia ei riitä kaikille osallistujille.

Pelikierroksen voittajajoukkueen jäsenille Pelitila tarjoaa ED-energiajuomat!

Squad Challenge -pelikierroksia käynnistetään seuraavasti:
Round 1 klo 11.00
Round 2 klo 14.00
Round 3 klo 15.30
Round 4 klo 17.00
Pelikierroksille voi ilmoittautua Pelitilassa 7.4. klo 10 eteenpäin. Yhdelle kierrokselle mahtuu mukaan 12 pelaajaa (yhteensä siis 4 joukkuetta/squadia). Kierroksen pelaajamäärän täyttyessä seuraavia ilmoittautuneita lisätään mukaan seuraavalle kierrokselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *