Pelitilan Fortnite Solo & Mix Squad Challenge 19.-20.5.2018

Pelitilassa on jälleen tarjolla toimintaa kestosuosikiksi muodostuneen Fortniten parissa. Tällä kertaa uutena Challenge muotona Mix Squad!

Pelitilan Fortnite Challengeja ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Fortnite Challengeissa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti Fortnite Battle Royale -pelimuodossa ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella.

Fortnite Challenget pelataan Pelitilan tietokoneilla. Pelaajat voivat tuoda mukanaan omia pelitarvikkeita. Jos käytät esimerkiksi Playstation -ohjainta, muistathan tuoda mukanasi myös johdon ohjaimelle. Pelitila ei lainaa omia Playstation -ohjaimiaan Fortnite Challengeen, sillä ohjaimia ei riitä kaikille osallistujille.

Lauantai 19.5.2018 Fortnite Mix Squad Challenge

Mix Squad Challengessa Pelitila arpoo 12:sta ilmoittautuneesta pelaajasta kolmen(3) hengen ryhmiä. Mix Squad Challengeen ilmoittaudutaan siis yksin.
Pelit pelataan kolmen hengen ryhmissä No Fill -asetuksella.

Mix Squad Challengen pisteet määräytyvät seuraavasti:
Joukkueen viimeisenä pudonneen pelaajan sijoitus = (100p – sijoitus). Esimerkiksi jos pelaajan sijoitus on 41, pisteet lasketaan seuraavasti: (100p-41 = 59 pistettä).
Tappo = 10p. Jokainen joukkueen tekemä tappo on 10 pisteen arvoinen.

Challengen aikana pelaajat pelaavat kaksi peliä. Squadin lopulliset pisteet muodostuvat laskemalla yhteen molemmista peleistä kerätyt pisteet.
Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.

Kierros 1 klo 14.00
Kierros 2 klo 15.00
Kierros 3 klo 16.00
Kierros 4 klo 17.00

Yhdelle Mix Squad Challenge -kierrokselle mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen kierroksille tapahtuu Pelitilassa kisapäivänä. Pelaaja voi ilmoittautua yhdelle kierrokselle kerrallaan. Pelaaja voi ilmoittautua seuraavalla kierrokselle kun edellinen kierros jossa hän on mukana päättyy.

Sunnuntai 20.5.2018 Fortnite Solo Challenge

Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta.

Solo Challengessa pisteytys tapahtuu seuraavasti:
Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos sijoituksesi on 41. (100p-41 = 59 pistettä) Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.
Solo Challengessa yksi kierros sisältää kaksi(2) peliä. Pelaajan lopulliset pisteet muodostuvat kierroksen molemmista peleistä.

Kierros 1 klo 14.00
Kierros 2 klo 15.00
Kierros 3 klo 16.00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *