Fortnite Solo Challenget 29.6.-1.7.2018

Pelitilan uusi toimitila on vihdoin kokonaisuudessaan auki. Avajaisten kunniaksi järjestämme Fortnite Solo Challengeja koko viikonlopun ajan. Solo Challenget järjestetään Pelitilan Turnausalueella ja jokainen osallistuja saa itselleen ilmaislipun Turnausalueelle. Kertakäyttöinen lippu oikeuttaa kävijän ilmaiseen pelituntiin alueella, lippu on voimassa heinäkuun ajan. Challengen voittajalle Pelitila tarjoaa kertakäyttöisen koko päivän ilmaislipun Turnausalueelle (lippu on voimassa heinäkuun ajan ja lipun arvo on 10€). Pääsymaksu yhden päivän kaikkiin Solo Challenge pelikierroksiin on 3€.
Tarkemmat tiedot Fortnite Solo Challengeista alla:

Pelitilan Fortnite Solo Challenget ei toteuteta turnausmuodossa, joten kaikki osallistujat eivät pelaa samassa pelissä. Solo Challengeissa pelaajat aloittavat pelin samanaikaisesti Fortnite Battle Royalen Solo -pelimuodossa ja pisteitä jaetaan sijoituksen ja tappojen perusteella.
Solo Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Solo Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta.

Tappo = 10 pistettä
Sijoitus = (100p – sijoitus) Esimerkiksi jos sijoituksesi on 41. (100p-41 = 59 pistettä). 1. Sija on 100 pisteen arvoinen. Pisteiden tasatilanteessa tappojen määrä toimii ratkaisevana tekijänä.

Pelikierros (Round) sisältää kaksi(2) peliä. Pelikierroksen lopullinen pisteytys tapahtuu laskemalla yhteen molempien pelien aikana kerätyt pisteet.
Osallistumismaksu yhden päivän kaikille pelikierroksille: 3€
Tarjoamme kaikille: kertakäyttöinen 1h lippu Turnausalueelle (voimassa heinäkuun ajan)
Voittaja: kertakäyttöinen koko päivän lippu Turnausalueelle (voimassa heinäkuuna ajan)

Perjantai 29.6.
Round 1 klo 16.00
Round 2 klo 17.00
Round 3 klo 18.00

Lauantai 30.6.
Round 1 klo 15.00
Round 2 klo 16.00
Round 3 klo 17.00

Sunnuntai 1.7.
Round 1 klo 14.00
Round 2 klo 15.00
Round 3 klo 16.00

Yhdelle Solo Challenge -kierrokselle mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen kierroksille tapahtuu Pelitilassa kisapäivänä. Pelaaja voi ilmoittautua yhdelle kierrokselle kerrallaan. Pelaaja voi ilmoittautua seuraavalla kierrokselle kun edellinen kierros jossa hän on mukana päättyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *