Fortnite Playground Challenge 7.7.2018 & lauantain uusi aukioloaika

Fortnite Playground Challengessa pelaajista muodostetaan neljän hengen ryhmiä Fortniten Playground -pelimuotoon.
Challengen alkaessa pelaajilla on 10 minuuttia aikaa lootata aluetta, eli kerätä aseita ja resursseja tulevaan koitokseen. 10 minuutin loot-ajan jälkeen adminin luvalla pelaajat voivat aloittaa kaikki vastaan kaikki battle royale -ottelun. 20 minuuttia kestävän Battle Royalen aikana eniten tappoja kerännyt pelaaja voittaa kierroksen. Tasatilanteessa suoritetaan Sudden Death voittajan ratkaisemiseksi:  kisasta pudonneet pelaajat lähtevät pelistä ja jäljelle jääneet tasatilanteessa olevat pelaajan kisaavat kuka saa ensimmäisenä itselleen tapon.
Kierroksen jälkeen ryhmien voittajat kisaavat toisiaan vastaan uudessa pelissä, samoilla säännöillä. Ryhmän voittaja on Fortnite Playground Challengen voittaja.

Fortnite Playground Challengeen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen kierroksille tapahtuu Pelitilassa kisapäivänä. Pelaaja voi ilmoittautua yhdelle kierrokselle kerrallaan. Pelaaja voi ilmoittautua seuraavalla kierrokselle kun edellinen kierros jossa hän on mukana päättyy.

Playground Challengessa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista Challengen aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta. Joukkuepelaamiseksi katsotaan esimerkiksi tahallinen kuoleminen toisen pelaajan auttamiseksi.

Challengeen osallistuminen on ilmaista ja Pelitila tarjoaa kunkin roundin voittajalle yllätyspalkinnon.

Launtai 7.7.2018
Round 1 klo 14.00
Round 2 klo 16.00

PS. Huomaathan että muutimme Pelitilan aukioloaikoja. Olemme jatkossa auki arkisin klo 14-20 (sama tuttu aika) ja viikonlopun molempina päivinä la-su klo 11-18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *