Fortnite Mini-Tournament 14. & 15.7.

Pelitilan Fortnite -kisailut jatkuvat tällä kertaa Mini-Tournament -muodossa! Mini-Tournament poikkeaa Pelitilan aiemmista Fortnite Challengeista: tällä kertaa mukana on virallinen turnaus bracket ja enemmän pelejä!

Fortnite Mini-Tournament on 12 pelaajalle tarkoitettu yksinpeli kilpailu, jossa tavoitteena on kerätä itselleen mahdollisimman monta tappoa. Osallistujista muodostetaan kolmen hengen ryhmiä. Ryhmät kisaavat Fortniten Squad -pelimuodossa, no fill -asetuksella. Mini-Tournamentin ensimmäisellä kierroksella (Round 1) osallistujat pelaavat squadina kaksi peliä. Pelien aikana kerätyt tapot ovat yhden pisteen arvoisia. Kahden pelin jälkeen osallistujien pisteet lasketaan yhteen ja jokaisesta ryhmästä eniten pisteitä kerännyt pelaaja jatkaa seuraavalla kierrokselle (Round 2). Esimerkiksi pelaaja A kerää ensimmäisestä pelistä kolme tappoa (3p), toisesta pelistä yhden tapon (1p). Pelaaja A saa ensimmäiseltä kierrokselta neljä pistettä.

Ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon päässeet pelaajat muodostavat yhden ryhmän ja jatkavat kisaamista samoilla säännöillä kuin Mini-Tournamentin ensimmäisellä kierroksella. Kahden pelin jälkeen eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa Mini-Tournamentin.
Tappojen tasatilanteessa ratkaisevana tekijänä on pelaajan sijoitus (monesko pelaaja elossa). Sijoitusten tasatilanteessa ottelun voittaa viimeisimpänä tapon saanut pelaaja.

Fortnite Mini-Tournamentissa pelataan yksinpeliä, liittoutuminen kavereiden tai muiden pelaajien kanssa on kiellettyä, vaikka tuttuja sattuisikin samaan peliin. Jos Pelitilan adminit huomaavat joukkuepelaamista kisan aikana, kyseinen pelaaja/pelaajat diskataan kierrokselta.
Pelaajat eivät saa aiheuttaa toistensa kuolemaa tahallisesti. Tahalliseen kuoleman aiheuttamiseen lasketaan esimerkiksi rakennusten sabotointi, putoamis vahingon aiheuttaminen ja kaikki muut toisen pelaajan pelisuoritukseen negatiivisesti vaikuttavat tekijät.

Fortnite Mini-Tournamenttiin mahtuu mukaan 12 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu Pelitilassa kisapäivänä. Pelaaja voi ilmoittautua yhteen kisaan kerrallaan. Pelaaja voi ilmoittautua seuraavaan kisaan kun edellinen kisa jossa hän on mukana päättyy.

Mini-Tournamenttiin osallistuminen on ilmaista. Pelitila tarjoaa voittajalle yllätyspalkinnon.

Lauantai 14.7.2018
Fortnite Mini-Tournament #1 klo 13.30
Fortnite Mini-Tournament #2 klo 15.30

Sunnuntai 15.7.2018
Fortnite Mini-Tournament #3 klo 13.30
Fortnite Mini-Tournament #4 klo 15.30

7 vastausta artikkeliin “Fortnite Mini-Tournament 14. & 15.7.”

  1. Hei,
   noudatamme kisoissa pelien omia ikärajoja. Fortnitessa ja turnauksessa ikäraja on siis K12.

  1. Hei,
   Valitettavasti turnaukseen ei voi osallistua Playstation 4 -konsolilla. Turnaukseen voi kuitenkin ottaa mukaan oman ps4 -ohjaimen (tarvitset myös johdon) ja yhdistää ohjaimen tietokoneeseen. Ohjaimia voi vuokrata myös Pelitilasta hintaan 1€/h, ohjaimia on tarjolla rajattu määrä.

 1. onko counter strike global offensive turnauksia tulossa jos on niin mikä on niiden ikäraja

  1. Hei,
   Pelitilan oma CSGO-turnaus on suunnitteilla, mutta sen tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä päätetty. CSGO:n ikäraja on k16, joten noudatamme kyseistä ikärajaa myös turnauksissa.
   Pelitilan -turnausta odotellessa voit tutustua Evolution Masters -tapahtumaan (Turussa 24.-26.8.2018). Olemme tapahtumassa mukana järjestämässä mm. CSGO -turnausta. Lisätietoa osoitteessa http://www.evolutionmasters.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *