Uusia laajennuksia Pelitilassa

Muuton myötä olemme laajentaneet Pelitilan toimintaa ja lisänneet tilaan uuden Turnausalueen. Nimensä mukaisesti uuden 12 konepaikkaa sisältävän Turnausalueen tavoitteena on edistää Pelitilan turnaus -toimintaa. (Lisätietoa turnauksista tulossa lähiaikoina!) Turnausten ulkopuolella alueelta voi vuokrata konepaikkoja alla olevin hinnoin:
3€ = 1 tunti
5€ = 2 tuntia
10€ = koko päivä (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)

Turnausalueen konepaikat on varustettu Asus Cerberus -sarjan pelivälineillä. Poikkeuksena pari konepaikkaa joista löytyy vaihtelevasti Steel Serieksen Siberian headsettiä tai Trust Gamingin pelitarvikkeita.
Turnausalue tarjoaa kävijälle mahdollisuuden päästä pelaamaa käytännössä heti, sillä Pelitilassa jono keskittyy pääasiassa Pelisalin puolelle. Turnausalue mahdollistaa myös useamman tunnin tai vaikka koko päivän pituisen pelivuoron varaamisen.

 

Laajentamisen yhteydessä päivitimme Pelitilan Tiimihuonetta ja sen hinnastoa. Tiimihuoneesta löytyy edelleen 7 konepaikkaa ja paikat on varustettu Trust Gamingin Laban -hiirillä,  Cada -näppäimistöillä ja Hawk -kuulokkeilla. Tiimihuoneeseen, kuten muuallekkin Pelitilaan, voi tuoda myös omaa välineistöä.
Tiimihuoneen (7 konepaikkaa) voi jatkossa varata  seuraavin hinnoin:
50€ = 3h
75€ = koko päivä (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)
200€ = pe-su bootcamp (Pelitilan aukioloaikojen mukaan)

Oletko haaveillut omista minilaneista? Haluatko tarjota firmallesi, osastollesi tai vaikka kavereillesi mieleenpainuvan tiimipäivän? Voit vuokrata Pelitilan käyttöösi pelkästään omalle porukallesi. Yhteensä 34 tietokonetta (neljä samanaikaista Counter-Strike -tiimiä) ja kolme Playstation 4 -konsolia tekevät mistä tahansa porukan yhteisestä hetkestä ikimuistoisen. Vuokraamme myös tilayhdistelmiä, esimerkiksi Tiimihuone + Turnausalue muodostavat 19 konepaikalla varustetun oman tilan.

Ota yhteyttä sähköpostilla skanssi(a)pelitila.fi tai tule juttelemaan paikan päälle niin luodaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *